Friday, April 21, 2023

Ποιός είναι ο Ιησούς και γιατί είναι Ανίκητος!


Ως σύνεχεια του προηγούμενου άρθρου θα γράψω ένα συμπληρωματικό κείμενο σχετικά με το ποίος είναι τελικά ο Ιησούς, σύμφωνα με την Ελληνική μνήμη που δεν είναι ασφαλώς ιδιοκτησία κανενός, λόγω υποτιθέμενης "καταγωγής" και λόγω θρησκεύματος κλπ.

Διαβάστε πρώτα:

Ο Ιησούς σύμφωνα με την Ελληνική μνήμη είναι ένας ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΣ και δηλαδή ένας ΗΜΙΘΕΟΣ και δηλαδή ένας ΑΘΑΝΑΤΟΣ-ETERNAL όπως ο ΗΡΑΚΛΗΣ και ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ και για αυτό και πάλι σύμφωνα με την Ελληνική μνήμη θα μπορούσε να είναι ένας ΑΒΑΤΑΡ σύμφωνα με τις αντιλήψεις της ανατολής, όπως ο ΗΡΑΚΛΗΣ που θεωρήθηκε από τους Αλεξανδρινούς, ως ένας ΑΒΑΤΑΡ του Βισνού.

Θα μπορούσε λοιπόν σύμφωνα με την ΚΑΘΟΛΙΚΗ μνήμη του ανθρώπινου μάτριξ να είναι ένας ANUNNAKI AVATAR = 888 και δηλαδή ένας άβάταρ των θεών που ήταν αρχικά γνωστοί ως οι θεοί της Μεσοποταμίας, σύμφωνα και με τα συμπεράσματα της επιστήμης, που παρουσιάζει περιληπτικά ο κύριος Μάνος Δανέζης στο βίντεο που παρέθεσα στο προηγούμενο άρθρο.

Καθώς μάλιστα αρκετοί ανατολίτες guru αλλά και δυτικοί Γνωστικοί = ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΝΟΙ υποστηρίζουν την ιδέα ότι ο Ιησούς ήταν ένας ΑΒΑΤΑΡ όπως ο ΚΡΙΣΝΑ που είναι ο ΑΒΑΤΑΡ του Βισνού που είναι ο Γαμπρός/Νυμφίος της Lakshmi που συσχετίζεται με τον πλανήτη της Αφροδίτης, και το οκτάκτινο άστρο της Παναγίας.

Για περισσότερες πληροφορίες:


Σύμφωνα μάλιστα με την Ελληνική μνήμη το ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ = 1510 θα μπορούσε να είναι ο ΙΧΩΡ = 1510 σε αντίθεση με αυτά που λένε διάφοροι σχετικά με το θέμα. Καθώς μιλάμε για το ΧΡΥΣΟ αίμα των ΘΕΩΝ και των ΑΘΑΝΑΤΩΝ και δηλαδή και των μυθολογικών ηρωών που μαζί με τις μυθολογίες των θεών ήρθαν από την Μεσοποταμία και όχι για παράδειγμα των Ελλήνων (όπως λένε κάποιοι) η κάποιας άλλης φυλής θνητών για τους οποίους μάλιστα είναι τοξικά θανάσιμο

Σχετικά εδώ:

Είναι Ανίκητος γιατί είναι Αχλημικός ΧΡΥΣΟΣ.

Αποκ. 3,18 συμβουλεύω σοι ἀγοράσαι παρ᾿ ἐμοῦ χρυσίον πεπυρωμένον ἐκ πυρὸς ἵνα πλουτήσῃς, καὶ ἱμάτια λευκὰ ἵνα περιβάλῃ καὶ μὴ φανερωθῇ ἡ αἰσχύνη τῆς γυμνότητός σου, καὶ κολλύριον ἵνα ἐγχρίσῃ τοὺς ὀφθαλμούς σου ἵνα βλέπῃς.

Αποκ. 3,18 Σε συμβουλεύω να προμηθευθής από εμέ ολοκάθαρον χρυσίον, που έχει λυώσει και καθαρισθή στο καμίνι της φωτιάς, τον πνευματικόν δηλαδή πλούτον, δια να γίνης έτσι πλούσιος εις την αρετήν. Να προμηθευθής ακόμη από εμέ αγνότητα και καθαρότητα ψυχής, που σαν ολόλευκα ενδύματα να περιβληθής, ώστε να μη γίνη φανερά η εντροπή της πνευματικής σου γυμνότητος. Να προμηθευθής και το φως της διδασκαλίας μου, δια να χρίσης, σαν με κολλύριον, τα μάτια της ψυχής σου, ώστε να βλέπης την κατάστασίν σου και τον δρόμον, που πρέπει να ακολουθήσης.
Είναι Ανίκητος γιατί είναι όλοι εμείς, που είμαστε το ΣΩΜΑ και το ΑΙΜΑ του.


Eίναι Ανίκητος γιατί έχει μερικά εκατομμύρια τουλάχιστον πνευματικούς μαχητές, σε όλοκληρο τον πλανήτη ανεξάρτητα από το θρήσκευμα που ενσαρκώνουν το σώμα του και που δεν θα εγκατέλειπαν τον Εαυτό τους, και την ΨΥΧΗ τους για κανένα λόγο

Σχετικός σύνδεσμος:


Είναι Ανίκητος γιατί είναι ο Θεικός Έρως, ο Παντοδύναμος γίος της Παναγίας Αφροδίτης, που είναι ο Φόβος, και ο Τρόμος/Δείμος των θεών και των ανθρώπων που είναι ΑΝΙΚΗΤΟΣ σύμφωνα και με την μνήμη των αρχαίων που έλεγαν το γνωστό ΕΡΩΣ ΑΝΙΚΑΤΕ ΜΑΧΑΝ!

Σχετικοί συνδέσμοι:



Είναι Ανίκητος γιατί είναι ο Ένας, που άνοιξε τον δρόμο-πέρασμα προς την θεώση για τους πολλούς και δηλαδή τους "κοινούς θνητούς" και για αυτό εκ των πραγμάτων όποιος "κοινός θνητός" είναι εναντίον του είναι ενάντια στον Ανώτερο Θεικό Εαυτό του

Σχετικός σύνδεσμος:


Καθώς μάλιστα ο "κοινός θνητός" θα μπορούσε να είναι απόγονος των "άψυχων" δούλων της Ρώμης, που ήταν η πλειοψηφία του 97% των απελπισμένων (σύμφωνα και με τον Λιαντίνη) που τους έδωσε ΨΥΧΗ και ΕΛΠΙΔΑ και ΠΙΣΤΗ και ΑΓΑΠΗ και ΝΟΗΜΑ και ΣΚΟΠΟ ο Ιησούς Χριστός, και αυτή είναι η απάντηση μου στον Χαράρι που μας είπε ότι δεν υπάρχει ΨΥΧΗ και ότι δεν έχει ΝΟΗΜΑ και ΣΚΟΠΟ η ύπαρξη των φτωχών και τα αδύναμων:


Σχετικός σύνδεσμος:


Μετά από ερώτηση σχετικά με τους ποιούς τελικά νίκησε ο Χριστός συμπληρώνω με απάντηση:

Καταρχήν νίκησε τους άρχοντες τούτου του κόσμου και την τότε ελίτ του 3% σύμφωνα και με τον Λιαντίνη και επανέλαβε το χωροχρονικό μοτίβο (του μύθου έστω) του Βασιλέα Δαβίδ που έριξε κάτω τον αλαζόνα ειδωλολάτρη γίγαντα με μια μόνο βολή (SINGLE STRIKE = 888) στο μέτωπο. 

Με την ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ γονάτισε την τότε υπερδύναμη του πλανήτη και δηλαδή την Ρωμαική αυτοκρατορία και με τον άλφα η τον βήτα τρόπο τους υποχρέωσε να τον ακολουθήσουν στην νέα ΕΞΟΔΟ (SECOND EXODUS = 888 = THE PASSOVER) στην προηγούμενη διασταύρωση των Αιώνων. Καθώς έγινε η ΕΛΠΙΔΑ του φτωχού και του αδύναμου που με την δύναμη της ΠΙΣΤΗΣ μπορεί να νικήσει την αλαζονεία του υλιστικού θηρίου όπως ο ΜΥΘΟΣ του Βασιλέα Δαβίδ που με την δύναμη της ΠΙΣΤΗΣ νίκησε τον αλαζόνα γίγαντα.

Έγινε το ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ και το ΠΡΟΤΥΠΟ του ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ενάντια στα κατστημένα που μπορεί να καταφέρει το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ και το ΘΑΥΜΑ και στο τέλος να νικήσει ενάντια σε όλα τα προγνωστικά αψήφωντας ακόμα και την Λογική του Αριστοτέλη που συνέστησε ότι οι "άψυχοι" δούλοι είναι καταδικασμένοι από την φύση τους. 


888 = DEFIES ALL THE ODDS (ΑΨΗΦΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ) 

Έγινε το ΣΤΗΡΙΓΜΑ και η ΕΛΠΙΔΑ του απελπισμένου που δεν έχει πουθενά αλλού να στραφεί αλλά και του ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ενάντια στην αδικία και την εκμετάλευση που τελικά αν και καθηστερημένα έφερε την κατάργηση της δουλείας, καθώς έγινε η ΕΜΠΝΕΥΣΗ των ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ όπως ο Martin Luther King που ήταν άλλωστε Πάστορας

Εδω λοιπόν που βρικόμαστε ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ?


Θα νικήσει η σημερινή ελίτ του 3% και ο αλαζόνας εδιωλολάτρης γίγαντας, που ΕΧΑΣΕ ΗΔΗ?

Θα νικήσουν οι άψυχοι κλώνοι σκλάβοι της ελίτ που ΕΧΑΣΑΝ ΗΔΗ την ΨΥΧΗ τους?

ΕΧΑΣΑΝ ΗΔΗ αυτοί που στράφηκαν ενάντια στον Εαυτό τους, και την ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.




No comments:

Post a Comment

Ο Διόνυσος Χριστός και ο Αντίχριστος Αντίνοος

Όλοι λίγο πολύ στις μέρες μας, όσοι αξάζουν τον αέρα που αναπνέουν έχουν συνειδητοποιήσει την γελοιότητα και την αθλιότητα των υποκειμένων...